به گزارش مجله ماشین، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که این وزارتخانه با هرگونه افزایش دوباره قیمت خودرو مخالف است؛ موضوعی که در پی درخواست اخیر خودروسازان برای اصلاح قیمت‌ها دوباره به مرکز توجه برگشته است.

در نشست خبری امروز، عزت‌الله زارعی درباره مطالبه خودروسازان برای بالا بردن قیمت خودرو تأکید کرد: «وزارت صمت تنها سیاست‌گذار حوزه خودرو است و مستقیماً در فرآیند قیمت‌گذاری دخالتی ندارد؛ این موضوع مطابق دستورالعمل‌های شورای رقابت تعیین می‌شود.»

او توضیح داد که سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز صرفاً در چارچوب تعیین‌شده از سوی شورای رقابت اقدام به بررسی و تغییر قیمت‌ها می‌کند. به گفته زارعی، وزارت صمت به‌طور جدی با افزایش قیمت خودرو مخالفت دارد، اما بازار خودرو دو بخش متفاوت دارد: بازار آزاد که وزارتخانه در آن نقشی ایفا نمی‌کند و بخش تولید و قیمت کارخانه‌ای که تحت تأثیر سیاست‌های فرابخشی قرار می‌گیرد. وی افزود: «ابزار مستقیمی برای کنترل کامل قیمت‌ها در اختیار وزارت صمت نیست و متغیرهای دیگری در شکل‌گیری قیمت مؤثرند.»

 

source

توسط autokhabari.ir