در حالی‌ که چندی پیش ویدیوهایی از تحویل تویوتا کمری‌ سفارش چین با منوی مالتی‌مدیای کاملاً چینی توسط یکی از واردکنندگان (ن‌ت‌ا) در فضای مجازی وایرال شده بود، حالا این موضوع وارد فاز تازه‌ای شده است.

اداره تحویل ایرتویا.webp

براساس اطلاعات منتشرشده، این واردکننده در زمان تحویل خودروها اعلام کرده بود که زبان منوی مالتی‌مدیا قابل تغییر نیست؛ موضوعی که با واکنش منفی خریداران همراه شد و به‌عنوان یکی از حاشیه‌های جدی واردات تویوتا کمری مطرح شد.

اما طبق اخبار جدید، این شرکت طی اطلاعیه‌ای به مشتریان خود اعلام کرده که امکان تغییر زبان منوی مالتی‌مدیا وجود دارد؛ با این شرط که مشتریان برای این خدمات، مبلغ ۳۰ میلیون تومان پرداخت کنند!
درخواستی که با توجه به ماهیت این اقدام، عملاً دریافت هزینه برای یک خدمت پایه و بدیهی تلقی می‌شود و انتقادات زیادی را به همراه داشته است.

پیگیری خبرنگار تیم ما نشان می‌دهد که نمایندگی ایرتویا نیز این خدمات را ارائه می‌دهد، اما نکته قابل‌توجه اینجاست که ایرتویا برای خودروهایی که خود عرضه کرده و تحت پوشش گارانتی این شرکت هستند، هیچ هزینه‌ای بابت تغییر زبان منو دریافت نمی‌کند.

این تفاوت رویکرد، بار دیگر بحث شفافیت، کیفیت خدمات پس از فروش و مسئولیت‌پذیری واردکنندگان خودرو را به صدر توجه رسانه‌ها و خریداران بازگردانده است؛ موضوعی که به نظر می‌رسد در آینده نیز واکنش‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

source

توسط autokhabari.ir