به گزارش بازار، رئیس پلیس راهور استان از اجرای طرح ویژه ترخیص خودروها و موتور سیکلت‌های توقیفی به مناسبت اعیاد شعبانیه خبر داد و گفت: در این طرح صاحبان خودروها و موتور سیکلت‌های توقیفی از تخفیف ۵۰ درصدی در هزینه پارکینگ و خلافی برخوردار می‌شوند.

سرهنگ غلامرضا صدفی افزود: تفاوت این طرح با طرح‌های پیشین در این است که ترخیص وسیله نقلیه منوط به حضور مالکی که در سند نامش قید شده نیست و اگر فرد آن وسیله نقلیه را در اختیارش باشد هرچند سند به نامش نباشد می‌تواند خودرو یا موتور سیکلت خود را ترخیص کند.

وی خاطرنشان کرد: موتورسیکلت‌های توقیف‌شده پس از شش ماه و خودروها پس از یک سال، رسوبی محسوب شده و طبق دستورالعمل به مزایده گذاشته می‌شوند.

رئیس پلیس راهور استان با بیان اینکه این طرح شامل وسائل نقلیه‌ای که به دستور قضایی توقیف شده‌اند نمی‌شود افزود: شهروندان از این فرصت استفاده کنند و خودرو یا موتورسیکلت خود را ترخیص کنند تا دچار مشکلات بعدی نشوند.

source

توسط autokhabari.ir