خسارت ۶۵.٧ هزار میلیارد تومانی بازنشستگان نفت از واگذاری سهام هلدینگ

 

سازمان خصوصی‌سازی اخیرا اعلام کرده‌است که در نظر دارد ٢/٣ درصد از سهام شرکت پتروشیمی خلیج فارس (٣١ هزار میلیارد تومان) را واگذار کند که این تصمیم سازمان خصوصی‌سازی نگرانی‌هایی را بین بازنشستگان صنعت نفت ایجاد کرده است و بیانیه‌ای را بابت همین نگرانی درباره حفظ حقوق خود منتشر کردند. از آنجایی که پرسشگری و مطالبه گری شفاف کمک می‌کند ریشه رشد فساد و خطای مدیریتی را خشکانده شود سایت تابناک پیگیر روشنگری این دغدغه بازنشستگان صنعت نفت است. 

 

با پیگیری تابناک یک منبع موثق درباره این واگذاری اعلام کرد: ۶۵.٧ هزار میلیارد تومان ضرر و زیانی که این واگذاری در سالهای گذشته برای گروه سرمایه‌گذاری اهداف در پی داشته که این میزان خسارت توسط کارشناسان رسمی دادگستری تایید شده است.

 

این  منبع آگاه ادامه داد: پیگیری های قضایی و اداری به منظور احقاق حقوق بازنشستگان و پاسداری از این دارایی های بین نسلی بازنشستگان صنعت نفت با اولویت در دستور کار هلدینگ اهداف قرار دارد .

خسارت ۶۵.٧ هزار میلیارد تومانی بازنشستگان نفت از واگذاری سهام هلدینگ خلیج فارس

source

توسط autokhabari.ir