برخورداری پلیس راهور تهران با تخلفات خودرویی

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران اعلام کرد که هرگونه تغییر در ظاهر و زمان استفاده از خودرو بدون مجوز قانونی محسوب می‌شود و پلیس با این تخلفات مبارزه خواهد کرد.

در این بین برخی رانندگان اقدام به تغییر رنگ خودرو، نصب چراغ‌های غیر استاندارد، دستکاری سیستم تعلیق و ارتفاع خودرو یا تغییر صدای اگزوز کرده‌اند. این اقدامات علاوه بر غیرقانونی بودن، می‌توانند موجب ایجاد خطر برای سایر رانندگان و عابران کنند.

پلیس راهور تهران با استفاده از دوربین‌های نظارتی و گشت‌های از دور ناشناس، با این تخلفات برخورد خواهد کرد و خودروهایی را که تغییرات غیرمجازی دارند توقیف خواهد کرد.

به ویژه برخی رانندگان جوان با دستکاری سیستم اگزوز، صدای بلند و ناهماهنگ می‌سازند و آسایش عمومی را مختل می‌کنند. این اقدام در ساعات پایانی شب مزاحمت جدی برای شهروندان ایجاد می‌کند. برای بار اول تولید صدای نامتعارف جریمه ۲۰۰ هزار تومان، بار دوم ۴۰۰ هزار تومان و در صورت تکرار ۶۰۰ هزار تومان است.

توسط autokhabari.ir