پلیس راهور تهران بزرگ گزارش از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌زا در پایتخت منتشر کرد و از تلاش‌های گسترده برای ایمن‌سازی این مناطق و کاهش تصادفات خبر داد.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به آمار سه سال گذشته، گفت که از ابتدای سال جاری تاکنون، ۶۹ درصد از این نقاط حادثه‌زا، معادل ۳۱۷ محل، ایمن‌سازی شده‌اند.

سرهنگ زینی‌وند، بهاهمیت واکنش سریع در مواقع حساس تاکید کرد و گفت: در مواقع بحرانی، همکاری به موقع و استفاده از تجهیزات مناسب مانند کپسول آتش‌نشانی می‌تواند به کاهش خسارت جانی و مالی کمک کند.

وی اشاره کرد که نقاط حادثه‌زا به محل‌هایی اطلاق می‌شود که مشکلات زیرساختی در آنجا وجود دارد، و وقوع تصادفات متعدد در این نقاط نشان‌دهنده این است که این مناطق نیاز به توجه ویژه دارند.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، تصریح کرد که شناسایی و آشکارسازی این نقاط برای افزایش ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه ضروری است.

سرهنگ زینی‌وند با تاکید بر نقش خطای انسانی در افزایش شدت تصادفات، به‌ویژه در مواردی که رانندگان بی‌احتیاط و بی‌توجه هستند، افزود که در نقاط حادثه‌زا، خطای انسانی می‌تواند شدت تصادف را افزایش دهد و منجر به تصادفات جرحی و فوتی بیشتر شود.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، اظهار کرد که در ۱۰ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصادفات منجر به فوت در خودروها ۵۲ درصد افزایش داشته، در حالی که فوتی‌های عابرین ۱۵ درصد کاهش و فوتی‌های موتورسیکلت‌ها ۸ درصد کاهش داشته است.

سرهنگ زینی‌وند با اشاره به سهم تصادفات فوتی بر حسب نوع کاربران راه، گفت که در ۱۰ ماهه سال جاری، ۴۵ درصد از تصادفات فوتی مربوط به موتورسیکلت‌ها، ۳۷ درصد مربوط به عابران پیاده و ۱۸ درصد مربوط به خودروها بوده است.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، عنوان کرد که عدم توجه به جلو، شایع‌ترین خطای انسانی است که به وقوع تصادفات منجر به فوت می‌انجامد. همچنین ۳۲ درصد از تصادفات فوتی در خیابان‌های اصلی و ۶۱ درصد در بزرگراه‌ها رخ داده است که این آمار باید به عنوان هشداری برای واکنش بهتر در مواجهه با خطرات به‌کار گرفته شود.

توسط autokhabari.ir