یک ماه پیش، شهرهای کشورمان برف زمستانی را تجربه کردند. بارش برف ضروری برای تأمین منابع آب کشور است، اما می‌تواند مشکلاتی را در جاده‌ها و خیابان‌ها ایجاد کند. به همین دلیل، برای روان ساختن ترافیک، از نمک برای ذوب سریع‌تر برف و یخ استفاده می‌شود. البته، توصیه می‌شود در زمان بارش برف از خودرو تا حد امکان استفاده نکنید تا دچار حادثه نشوید. در حال حاضر، رانندگی در جاده‌ها و خیابان‌هایی که نمک پاشی شده است می‌تواند تبعاتی در پی داشته باشد.

نمک که در جاده‌ها و خیابان‌ها استفاده می‌شود، مخلوطی از سدیم کلرید یا همان نمک خوراکی و مواد شیمیایی دیگر برای کاهش نقطه انجماد آب است. با این که چنین کاری برای روان ساختن ترافیک حیاتی است، اما آب و نمک به راحتی می‌تواند در بخش‌های مختلف خودرو جمع شود. اگر توجهی به تمیزکاری خودرو پس از رانندگی در برف و یخ نکنید، این موضوع به رنگ خودرو آسیب می‌زند و پانل‌های بدنه را به زنگ می‌زند.

این موضوع به ویژه درباره بخش‌های زیرین بدنه صادق است، یعنی محل‌هایی که بیشترین تماس را با مخلوط آب و نمک دارند. اگر به مدت طولانی در جاده‌های نمک پاشی شده رانندگی کنید و سریعاً خودرو را تمیز نکنید، رنگ خودرو مستعد آسیب و کدر شدن خواهد بود. دیسک‌های ترمز، سیستم اگزوز و قطعات برقی خودرو نیز می‌توانند به خاطر مخلوط آب و نمک آسیب ببینند.

برای جلوگیری از آسیب دیدن خودرو پس از نمک پاشی جاده، بهتر است پس از بهبود شرایط آب و هوایی و باز شدن معابر، سریعاً دست به کار شده و خودرو را به ویژه بخش‌های زیرین آن شسته و تمیز کنید. استفاده از محافظ‌های بدنه تائید شده و یا پوشش‌های سرامیکی می‌تواند از خودروی شما محافظت کند. یکی دیگر از روش‌ها نیز موم پاشی بخش‌های زیرین بدنه است که احتمال زنگ‌زدگی قطعات را کاهش می‌دهد.

توسط autokhabari.ir