متخصصان بازار مالی از افزایش قیمت طلا در روز سه‌شنبه در بازار نیویورک به‌عنوان یک پشتوانه ایمن در برابر افزایش عرضه دلار، خبر دادند. این افزایش قیمت طلا به دلیل این است که سرمایه‌گذاران منتظر می‌مانند که شاخص قیمت تولیدکننده و مصرف‌کننده آمریکا در چه مسیرخ به روز یکشنبه پررنگ شده‌اند.

هر اونس طلا امروز با ۰.۲۷ درصد افزایش به ۲۸۹۶ دلار و ۵۶ سنت رسیده است. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۰۳ درصدی به ۲۹۰۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار تا نزدیک به پایین‌ترین سطح طی ۴ ماه گذشته که هفته پیش به آن رسیده بود پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر کرده‌است. سود اوراق قرضه ده‌ساله خزانه‌داری آمریکا هم کاهش یافته است.

پیشنهاد‌های پررنگ رییس جمهوری ایالات متحده برای تغییر در تعرفه‌های وارداتی و عوارض ترامپ باعث شوک اقتصادي و بازار جهانی شده است و این تغییر در قیمت طلا و پلاتین را افزایش داده است.

قیمت طلا با تراژدی اقتصادی در کشور متحده آمریکا و به ویژه تورم بالا، با رویدادهای اخیر در منطقه تجاری است

نقره نیز با ۰.۰۸ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۵۶ سنت رسیده است و پلاتین با یک افزایش ۰.۰۶ درصدی ۹۶۳ دلار و ۳۲ سنت معامله می‌شود.

توسط autokhabari.ir