سخنگوی صنعت آب وزارت نیرو گفت که انتقال آب از دریا در برنامه کلان این وزارتخانه و نقشه راه کشور و سند راهبرد ترکیبی آب در دولت چهاردهم قرار دارد.

وی به نقل از خبرگزاری مهر، افزود: در مورد استفاده از دریا برای نیازهایمان چه در ساحل و چه مناطق دیگر طرح‌هایی وجود دارد، اما برای ساحل هیچ مشکلی وجود ندارد و برای مناطق دیگر باید با کمک سرمایه‌گذار و بخش خصوصی انجام بگیرد.

بزرگ زاده خاطرنشان کرد که Five خط انتقال آب دریایی که اکنون وجود دارد، از دریای عمان و خلیج فارس به فلات مرکزی، سیستان، فارس و اصفهان می‌کشیم و مجریان و سرمایه گذاران غیر دولتی دارند.

وی افزود که هر پروژه‌ای باید در متن خودش دارای توجیه فنی، اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی باشد، البته مطالعات این طرح در برخی از نقاط انجام شده و در برخی از نقاط نیاز به مطالعه دارد.

بزرگ زاده خاطرنشان کرد که انتقال آب از خزر به سمنان در برخی از مراحل پیدایشش انجام شده و این موضوع برای تهران مطرح نیست.

وی در رابطه با انتقال آب از طالقان به تهران و اینکه آیا می‌تواند در رفع تنش آبی پایتخت‌نشینان مثمر ثمر باشد، گفت: یکی از پروژه‌های مؤثر برای رفع تنش آبی شهر تهران انتقال آب از بیلقان است، ولی باز اگر روند بارگذاری جمعیت ادامه داشته باشد، به پروژه‌های تکمیلی نیازمندیم. ولی در حال حاضر این پروژه در صدر پروژه‌های آبی ما قرار دارد و پس از آن پروژه جلوگیری از نشت لار و پروژه‌های تکمیل رینگ شرقی از پروژه‌های اولویت دار تهران به شمار می‌آیند.

توسط autokhabari.ir