مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه جدید شرق راه اندازی میشود
باشگاه خبر خودرو : در روز گذشته مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از احداث چهار خط معاینه فنی خودروهای سبک در سال جدید خبر داد.
انتظار می رود با احداث این مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه جدید شرق، خریداران خودرو با کمترین زمان ممکن خودرو خود را معاینه فنی کنند. این اقدام باعث تحمیل باربیشتری بر سازمان معاینه فنی خودروهای تهران شده است. با وجود این مرکز، خریداران خودرو در اولين زمان ممکن بتوانند خودروهای خود را معاینه کنند. با این مرکز، با کاهش فشار بر سازمان معاینه فنی خودروهای تهران تلاش می شود آن طور که بین خریداران очіexistcrement برسام تاکسیمل باشد، در کوتاه ترین زمان ممکن و با هزینه کمتری معاینه فنی شود.
بر این اساس مشخص نیست که برای واردها از این مرکز معاینه فنی استفاده می شود یا سازمان معاینه فنی اقدام به واردهایی در این مرکز کرده است.