نیسان مگنایت به مکزیک و آمریکای جنوبی می‌آید

نیسان مگنایت، یک کراس‌اور 3.999 متری است که برپایه پلتفرم CMF-A طراحی شده است و از سال 2020 تا کنون در هند تولید می‌شود. این مدل به عنوان یک محصول جهانی معرفی شد، اما تا قبل از این چند وقت پیش، فقط نسخه فرمان راست نیسان مگنایت در برخی کشورها به فروش می‌رسید. با بروزرسانی که در آخر سال 2024 صورت گرفت، اکنون نیسان مگنایت برای ورود به بازارهای جدید آماده شده است.

طراحی سپر جلو و حاشیه مه‌شکن به گونه‌ای است که نیسان مگنایت را تمایز بخشیده است. علاوه بر آن، LED اضافه شده به چراغ‌های جلو و عقب و الگوی جزئیات جلوپنجره این خودرو را دارای تغییراتی می‌کند. در کابین نیسان مگنایت، تریم جدید و تغییر در طراحی داشبورد به چشم می‌خورد.

نیسان مگنایت در مکزیک به دو تیپ Advance و Exclusive عرضه می‌شود. تیپ پایه با رینگ‌های 16 اینچ، دیلایت LED، نمایشگر لمسی 8 اینچ، تهویه مطبوع، شش کیسه هوا و دوربین 360 مجهز است. در تیپ بالا‌تر، چراغ‌های LED، روکش چرم، نورپردازی داخلی و کروز کنترل هم به لیست امکانات اضافه می‌شود.

نیسان مگنایت با پیشرانه یک لیتر توربوشارژ با 99 اسب‌بخار قدرت به بازار عرضه می‌شود. در کشورهایی مانند هند و مکزیک، می‌توان این خودرو را با گیربکس 5 سرعته دستی خریداری کرد. البته در هند، نیسان مگنایت با پیشرانه 3 سیلندر یک لیتر تنفس طبیعی با 72 اسب‌بخار قدرت نیز موجود است که خروجی را به گیربکس دستی یا اتوماتیک انتقال می‌دهد.

قیمت نیسان مگنایت در مکزیک بین 388,900 تا 456,900 پزو (18,800 تا 22,200 دلار) تعیین شده است. از مهمترین رقبای این خودرو در مکزیک می‌توان به نسل قبل نیسان کیکس و رنو کاردیان اشاره کرد.

توسط autokhabari.ir