به دنبال افزایش قیمت‌های خودروهای وارداتی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در نامه‌ای به همه شرکت‌های واردکننده خودرو هشدار داد. بر اساس این نامه، شرکت‌های واردکننده خودروها باید قبل از هرگونه افزایش قیمت، گزارش لازم را به همراه مستندات به این سازمان ارائه کنند تا پس از تایید کارگروه تنظیم بازار، به این افزایش قیمت عمل کنند.

در نامه‌ای به شرکت‌های واردکننده خودرو، فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، خبر از این مهم داد و نوشت: «کلیه واردکنندگان خودروهای سواری بنزینی و هیبریدی مکلفند قبل از هر گونه تعیین و تغییر قیمت گزارش لازم به همراه مستندات مربوطه را جهت بررسی کارشناسی به این سازمان ارائه و پس از تایید کارگروه تنظیم بازار عملیاتی خواهد شد.»

وی همچنین در ادامه نامه خود تصریح کرد: «متن این نامه به شرح زیر است: پیرو تصمیمات جلسه 730 شورای رقابت پیرامون اصلاح دستور العمل شماره 543 و مستثنی نمودن خودروهای وارداتی از شمول دستور العمل تنظیم بازار خودروی سواری مطابق تصمیمات جلسه مورخ 1404٫01٫17 ستاد تنظیم بازار کلیه واردکنندگان خودروهای سواری بنزینی و هیبریدی مکلفند قبل از هر گونه تعیین و تغییر قیمت گزارش لازم به همراه مستندات مربوطه را جهت بررسی کارشناسی به این سازمان ارائه و پس از تایید کارگروه تنظیم بازار عملیاتی خواهد شد. ضمنا عرضه خودروهای مذکور می بایست از طریق سامانه شفاف مورد تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شود.»

سازمان حمایت در این نامه همچنین هشدار داد: «لذا لطفا مقرر نمایید اقدامات آتی اعم از تعیین قیمت ( ارائه اسناد و مدارک مثبته خودروهای وارداتی پس از تکمیل واردات و ترخیص از گمرک به این سازمان برای بررسی و ارائه گزارش به کار گروه تنظیم بازار و نحوه عرضه در سامانه شفاف مورد تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت خودروهای وارداتی بنزینی و هیبریدی مطابق فرایند تعریف شده در مصوبه مذکور صورت پذیرد بدیهی است مسئولیت و تبعات هر گونه اقدام مغایر با مفاد مصوبه یاد شده با آن شرکت بوده و مستوجب پیگرد قانونی می باشد.»

توسط autokhabari.ir