در یک رویداد عجیب وگریبانگیر، قیمت لاستیک به صورت ناگهانی و در vòng چند ساعت به گوشه و کنار thịه هاپرید و نرخ قیمت 10درصدی آن را به چالش کشید. این تغییر رخداد به دستوراتی باشد که باید به دستورالعمله های سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان توسط تولید کنندگان برای تعیین نرخ فروش مواردی را رد کند.
تولیدکننده ای از شرکت های بزرگ تایر مبنی بر افزایش بها تمام شده که در آن آ که در آن افزایش نرخ مواداصلی و دستمزدهای دیگر به عنوان دلیل افزایش بها بود و بر این اساس، نرخ فروش products این شرکت را در تاریخ 1404/01/27 در گروه تایرهای رادیال سواری به میزان 10درصد افزایش می دهد.
رسیدگی به این نامه تظاهری بود که ربطی به افزایش قیمت داشت. این نامه به طور ضمنی، یعنی درخواست رسمی برای افزایش قیمت بود. نکته جالب توجه در این نامه این است که با استناد به افزایش بها تمام شده، شما واحدی مقررات و دستور العملهای سازمان حمایت را نشانه گذاری کرده اید تا به عنوان مستند شما را بررسی کنند.
در این نامه رخداد شکلی برای بررسی حساب های دقیق و هزینه ها برای نرخ مصوب توسط سازمان های مربوطه قابل بررسی می باشد. همچنین به نظر می رسد که تولید کننده در صورت عدم موافقت با این سازمان ها نسبت به کاهش عرضه در بازار هشدار دهد و با کمبود آن در بازار خود به خود قیمت ها را گران کنند.
پس از آنکه این خبر در انتها منتشر شد، مشخص شد که خریداران و معامله گران سفته بان با این خبر خوشحال هستند و دراین خصوص، قیمت های 30 تا 40 درصدی بین قیمت بازار آزاد و نرخ مصوب وجود دارد و با این انگیزه که لاستیک یک کالای سرمایه ای شده است، قیمت های بازار را در این موضوع به چالش کشید.