شرکت آفتاب خودرو به عنوان یکی از فعالان بازار واردات خودرو در ایران، اردیبهشت ۱۴۰۴ را با معرفی چندین محصول جدید از برندهای مزدا و ولوو به بازار ایران گسترش داد. پیش از این، در تابستان ۱۴۰۳، این شرکت مدل‌های مزدا ۳ سدان و کراس‌اور مزدا CX-30 را برای متقاضیان عادی و مزدا CX-50 را برای واجدان شرایط در طرح جانبازان ثبت سفارش کرده بود.

زمستان ۱۴۰۳، آفتاب خودرو از عرضه شاسی‌بلند تمام‌برقی ولوو EX30 خبر داد. با شروع بهار، این شرکت از سدان جدید مزدا EZ6 رونمایی کرد که در دو نسخه تمام‌برقی و نسخه رنج‌اکستندر در ایران عرضه خواهد شد.

علاوه بر این، آفتاب خودرو سه محصول جدید از برند ولوو شامل کراس‌اورهای XC40 و XC60 و سدان پرچمدار S90 را برای بازار داخلی معرفی کرد که عرضه آنها از طریق سامانه جانبازان صورت می‌گیرد.

در جدول زیر، لیست خودروهای وارداتی آفتاب خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴ را مشاهده می‌کنید:

| برند | مدل | نوع فروش | کاتالوگ |
| — | — | — | — |
| مزدا | ۳ پریمیوم ادیشن | عادی | دانلود |
| مزدا | CX-30 | عادی | دانلود |
| مزدا | CX-50 بنزینی | جانبازان | – |
| مزدا | CX-50 هیبریدی | جانبازان | – |
| مزدا | EZ6 | برقی | – |
| مزدا | EZ6 EREV | برقی | – |
| ولوو | EX30 | برقی | – |
| ولوو | XC40 | جانبازان | – |
| ولوو | XC60 | جانبازان | – |
| ولوو | S90 | جانبازان | – |

آفتاب خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴، پیش‌فروش دو مدل مزدا ۳ پریمیوم و مزدا CX-30 را آغاز کرد. قیمت علی‌الحساب این خودروها به ترتیب یک میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان و دو میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان اعلام شد.

پیش‌پرداخت برای ثبت‌نام‌کنندگان مزدا ۳، ۹۶۵ میلیون تومان و برای خریداران CX-30، یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان تعیین شد. موعد تحویل خودروها حداکثر ۱۲۰ روز کاری پس از تکمیل وجه خواهد بود.

در تیر ۱۴۰۳، آفتاب خودرو از برنامه خود برای واردات دو مدل مزدا به ایران خبر داد. مدل‌های مزدا ۳ و کراس‌اور CX30 در فاز اول وارد بازار ایران خواهند شد.

محمد کاظمی، مدیرعامل آفتاب خودرو، اعلام کرد که این دو مدل از محبوب‌ترین محصولات مزدا در سطح جهانی هستند و با توجه به نیاز و سلیقه مشتریان ایرانی انتخاب شده‌اند.

آفتاب خودرو در نظر دارد در آینده نزدیک نسخه پلاگین هیبرید EZ6 را نیز به بازار ایران عرضه کند.

بازگشت مزدا به بازار ایران می‌تواند خبرهای خوشی برای علاقمندان به خودرو به همراه داشته باشد، از جمله تنوع بیشتر، رقابت افزون‌تر و ارتقای کیفیت و خدمات.

بررسی محصولات آفتاب خودرو:
– بررسی مزدا EZ-6: اینجا
– بررسی مزدا CX-30: اینجا

توسط autokhabari.ir