از اردیبهشت ۱۴۰۴، شمارهگذاری انواع وسایل نقلیه مشروط به پرداخت خلافی شده است؛ بدین معنی که در صورتی که مالک خودرو دارای خلافی باشد، امکان شمارهگذاری وجود نخواهد داشت. پلیس راهور در اطلاعیهای که در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ به مراکز شمارهگذاری ابلاغ شد، قانون شرط دریافت پلاک ششم به شرط پرداخت دیون دولتی برای پلاک پنجم را لغو کرد.
بر اساس اطلاعیه جدید پلیس راهور، تمامی مالکان وسایل نقلیه، اعم از مالکان خودرو و مالکان موتورسیکلت، برای دریافت خدمات شمارهگذاری، باید تمامی بدهیهای معوقه را پرداخت کرده باشند.
همزمان با شروع دهه فجر، شمارهگذاری خودروها با مدل ۱۴۰۴ نیز به دستور سردار تیمور حسینی، رییس پلیس راهور فراجا، از تاریخ ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ آغاز شده است. شمارهگذاری وسایل نقلیه تولید داخل با مدل ۱۴۰۴ صرفا با درج حرف (S) در کاراکتر دهم از سمت چپ شماره شناسایی وسیله نقلیه انجام میشود.
در جدول زیر، حروف اختصاصی برای هر سال شمسی قابل مشاهده است:
| سال | کارکتر |
| — | — |
| ۱۴۰۴ | S |
| ۱۴۰۳ | R |
| ۱۴۰۲ | P |
| ۱۴۰۱ | N |
این اطلاعات از سوی پلیس راهور اعلام شده است.