ایکس پنگ P7 در سال 2019 رونمایی شد. در سال 2023، با افزودن حرف “i” به نام این سدان برقی، شاهد بروزرسانی آن بودیم. با این حال، کاهش فروش این خودرو از 60 هزار دستگاه در سال های 2021 و 2022 به 16,800 دستگاه در سال 2024 و تنها هزار دستگاه در سه ماهه اول سال 2025، زنگ خطری برای ایکس پنگ P7 به صدا درآورد.

نسل دوم ایکس پنگ P7 با طراحی قابل توجه بدنه، وارد بازار شده است. این خودروی فست‌بک دارای چراغ‌هایی است که در پنل یکپارچه پنهان شده‌اند، جزئیات LED در قسمت‌های جلو و عقب، رینگ‌های بزرگ، دستگیره‌های جمع‌شونده و سقف شیشه‌ای، نمای مدرنی را به نمایش می‌گذارد. در نسل قبل، درهای جلو به سمت بالا باز می‌شدند، اما هنوز مشخص نیست که آیا این ویژگی در نسل دوم ایکس پنگ P7 نیز وجود دارد یا خیر.

ابعاد بدنه نسل اول ایکس پنگ P7 به ترتیب 4.888 متر در طول، 1.896 متر در عرض، 1.45 متر در ارتفاع و 2.998 متر در فاصله بین محورها است.

هنوز تصویری از فضای داخلی کابین ایکس پنگ P7 در دسترس نیست.

بر اساس اعلام رسانه‌های چینی، ایکس پنگ P7 بر اساس ساختار 800 ولتی ساخته شده است. با این حال، هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد مشخصات فنی و ابعاد بدنه این خودرو توسط سازنده ارائه نشده است.

این خودرو با یک موتور در محور عقب و قدرت 276 اسب‌بخار و باتری 86.2 کیلووات ساعت، می‌تواند 702 کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند. نسخه دوموتوره این خودرو نیز زمانی با 472 اسب‌بخار قدرت به فروش می‌رسید، اما اکنون در دسترس نیست.

انتظار می‌رود پس از رونمایی از ایکس پنگ P7 در آینده نزدیک، فروش این خودرو قبل از پایان سال 2025 آغاز شود. هنوز اطلاعی از قیمت نسل دوم ایکس پنگ P7 نداریم، اما نسل اول با قیمت پایه 249,900 یوان (34,600 دلار) همچنان در بازار موجود است.

توسط autokhabari.ir