رئیس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد که تولید خودروی نیسان آبی تا پایان تولید 35 هزار دستگاه، ادامه خواهد داشت. از این تعداد، تاکنون 30 هزار دستگاه تولید شده و فقط 5 هزار دستگاه دیگر مجوز شماره گذاری دارد. پس از آن، تولید این خودرو به طور کامل متوقف خواهد شد.

فرزانه انصاری در مصاحبه با سیما، در پاسخ به سوالی درباره ادامه تولید این خودرو علیرغم نداشتن استانداردهای لازم، گفت: بیشتر استانداردهای 85 گانه مربوط به کیفیت و ایمنی هستند.

او همچنین از تدوین استانداردهای جدید برای صنعت خودرو سازی خبر داد و اعلام کرد که تعداد استانداردهای 85 گانه به 120 استاندارد ارتقا خواهد یافت. تصمیمات مربوط به این موضوع به زودی در شورای عالی استاندارد اتخاذ خواهد شد.

انصاری تاکید کرد که با تغییر استانداردها، ممکن است خودروهای قدیمی بیشتری از خط تولید خارج شوند و خودروسازان باید به سمت تولید بن سازه‌های جدید و مطابق با تغییرات روز دنیا حرکت کنند و در محصولات خود به موضوع فناوری، ایمنی و کیفیت توجه کنند.

توسط autokhabari.ir