مدیرعامل ایران‌خودرو هشدار داد که در صورت عدم اصلاح قیمت‌گذاری خودرو، امکان فروش خودرو وجود ندارد. عادل پیرمحمدی در این باره اظهار کرد: ۲۱ اردیبهشت ماه در نامه‌ای به وزارت صنعت اعلام کردیم که صنعت خودرو در شرایط بحرانی قرار دارد و تا زمانی که قیمت‌گذاری به صورت درست انجام نشود، امکان فروش خودرو را نخواهیم داشت.

وی افزود: علیرغم گذشت ۲۰ روز از ارسال این نامه، هنوز هیچ راهکاری ارائه نشده است. پیرمحمدی تاکید کرد که تولید خودرو در شرایط کنونی به دلیل قیمت‌گذاری نادرست، ضررده است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با اشاره به اینکه این شرکت هیچ‌گونه ضمانت‌نامه‌ای برای فروش خودرو ندارد، گفت: پیش از این، تمام ضمانت‌نامه‌های لازم را ارائه داده‌ایم و در حال حاضر به دلیل تولید ضررده، چاره‌ای جز توقف تولید نداریم؛ لذا باید فکری اساسی برای این موضوع صورت گیرد.

توسط autokhabari.ir