تحویل کیا سونت به مشتریان

دی 102: شرکت کوشا خودرو، دومین محصول وارداتی کیا، یعنی سونت را به مشتریانش تحویل داد. کیا سونت با قیمت قطعی 2.166 میلیارد تومان عرضه شده بود. کوشا خودرو قبل از تحویل سونت، سلتوس را نیز تحویل داده بود.

قیمت کیا سونت 2023 وارداتی

آبان 1402: در مراسم تحویل اولین خودرو وارداتی کیادر تاریخ 30 آبان‌ماه، قیمت نهایی کیا سونت نیز مطابق جدول زیر، مشخص شد:

مدل سونت
قیمت گمرکی 1,747,300,000
قیمت نهایی 2,166,348,000

*قیمت‌ها برحسب تومان است.

کاتالوگ سونت وارداتی منتشر شد

مهر 1402: در دومین عرضه خودروهای جدید خارجی که قرار است در پاییز 1402 و از طریق سامانه خرید خودرو وارداتی انجام گردد، شاهد عرضه کیا سونت خواهیم بود؛ کراس‌اور کوچکی که شرکت کوشا خودرو در آستانه نخستین فروش آن در ایران، اطلاعات رسمی‌اش را منتشر کرده است:

کاتالوگ کیا سونت وارداتی (PDF)


سومین هندی کیا موتور

شرکت کوشا خودرو، نماینده جدید کیا موتورز در ایران است که پس از تصویب واردات خودرو به ایران، در نیمه دوم سال 1401 فعالیتش را رسما آغاز کرد. البته این شرکت، سابقه واردات خودرو در کارنامه‌اش را دارد اما این نخستین‌بار است که بعنوان نمایندگی یک خودروساز جهانی، فعالیت می‌کند. شرکت کوشا خودرو، نسخه‌های مختلفی از محصولات کیا را ثبت سفارش کرده که یکی از آنها، خودروی ریزاندامی به نام کیا سونت است. 

کیا سونت (Kia Sonet) پس از معرفی خودروهای کارنیوال و سلتوس، سومین محصولی بود که کیاموتورز در بازار هندوستان معرفی کرد. این خودرو، در اواخر سال 2020 متولد شد و هدف سازندگانش این بود که کراس‌اوری ارزان‌قیمت را در بازارهای درحال توسعه، عرضه کنند.

بازار اصلی کیا سونت، هندوستان است اما کیا برای آنکه سونت، چیزی کم و کسر نداشته باشد، طراحی‌اش را به آقای «کریم حبیب» واگذار کرد؛ شخصی که اصالتا لبنانی است و سابقه حضور در شرکت‌های بزرگی مانند ب‌ام‌و و اینفینیتی را دارد اما از سال 2019 به کیاموتور ملحق شد و هم‌اکنون نیز معاون اجرایی کیا و همچنین سرپرست ارشد تیم طراحی کیا را برعهده گرفته است.

کوچک‌تر و ارزان‌تر از سلتوس

سونت در خانواده کراس‌اورهای کیا، یک پله پایین‌تر از سلتوس ایستاده است.  از آنجایی که سلتوس نیز به بازار ایران راه یافته است، پس از همین حالا می‌توان حدس زد که قیمت تمام‌شده سونت، ارزان‌تر از سلتوس خواهد بود.

جالب است بدانید که این خودرو، به غیر از هندوستان، در جای دیگری خط تولید ندارد و اگر هم داشته باشد، بصورت CKD مونتاژ می‌گردد. وقتی می‌گوییم خودرویی ساخت هندوستان است، بلافاصله این سوال در ذهن‌مان شکل می‌گیرد که آیا ایمن نیز هست؟! باید بگوییم بله، تقریبا هست!

طبق گفته‌های کیا، بدنه کیا سونت، از فولاد با مقاومت بالا ساخته شده در تصادفات، آسیب‌پذیری کمتری داشته باشد. علاوه بر این موضوع، کیا برای سونت، آپشن‌های ایمنی متعددی را نصب کرده مانند شش ایربگ، ترمزهای ABS، سیستم کنترل کشش و پایداری، سیستم کمکی حرکت در سربالایی، هشداردهنده سرعت، سنسورهای پارک و کمربند ایمنی پیش‌کشنده برای راننده. البته همه این ویژگی‌ها، در نسخه‌های ارزان و تیپ‌های پایه کیا سونت، وجود ندارد.

طراحی ظاهری کیا سونت وارداتی

فرم ظاهری کیا سونت، کاملاً از کانسپت سونت پیروی کرده که در فوریه 2020 در نمایشگاه خودرو دهلی، رونمایی شده بود. هرچند در برخی موارد جزئی همچون دستگیره درها و آینه‌های جانبی تغییراتی به خود دیده است.

در نمای جلو با فرم معمول جلوپنجره محصولات کیا و چراغ‌ها و دی‌لایت‌های LED روبرو هستیم. در نمای جانبی فرم جالب ستون C، رینگ‌های 16 اینچی و قطعات پلاستیکی نیمه پایین بدنه جلب نظر می‌کند. در نمای عقب هم چراغ‌های LED عقب فرمی شبیه به سایر محصولات کیا دارد.

کابین جذاب کیا سونت وارداتی

فضای کابین کیا سونت از طرحی مدرن بهره‌مند شده چراکه نمایشگر 10.25 اینچی بخش مرکزی داشبورد به همراه صفحه پشت آمپر دیجیتال 4.2 اینچی در قالبی پیوسته قرار گرفته‌اند. طراحی داشبورد نیز راننده-محور بوده و فرم اسپرت فرمان به همراه طراحی مینیمال کنسول مرکزی از نظر بصری، فرمی قابل قبول پدید آورده است.کیا فضای داخلی این مدل را جادار ساخته و در آن از مواد باکیفیت استفاده کرده است.

براساس اعلام شرکت کوشا خودرو، کیا سونت وارداتی، با امکانت زیر تحویل خریداران ایران می‌شود:

. کروز کنترل
. ترمزهای ABS و EBD
. سیستم کنترل پایداری
. سیستم کمکی حرکت در سربالایی
. صندلی عقب با ایزوفیکس
. ترمز جلو دیسکی + ترمز عقب کاسه‌ای
. استارت دکمه‌ای + ورود بدون کلید
. ریموت استارتر
. مانیتور 8 اینچی لمسی
. دوربین عقب
. سنسور نور
. سنسور عقب
. سنسور باد تایر
. رینگ 16 اینچی
. باربند سقفی
. سانروف
. چراغ دی لایت
. چراغ اتولایت
. چراغ جلوی هالوژنی
. چراغ مه شکن جلو و عقب
. بلوتوث و USB
. شیشه بالابر برقی
. سیستم تهویه مطبوع دستی
. سیستم کنترل صوتی روی فرمان
. قابلیت پشتیبانی اندروید اتو و کارپلی
. تنظیم ارتفاع صندلی راننده
. فرمان تلسکوپی قابل تنظیم

مشخصات فنی کیا سونت

تا به امروز، کیا سونت فقط با سه پیشرانه مختلف، عرضه شده است. اولین پیشرانه، موتور 1.0 لیتری توربوشارژ 3 سیلندر بوده که با گیربکس‌های 6 دنده بدون کلاچ (AMT) یا 7 دنده دوکلاچه (DCT) قابل سفارش است. باید بدانید که این موتور یک لیتری، تنها پیشرانه‌ کیا سونت است که از تکنولوژی GDI بهره می‌برد. دومین پیشرانه سونت، موتور چهار سیلندر 1.2 لیتری است ولی از آنجایی که این موتور، فقط با گیربکس دستی همراه می‌شود، آنرا در بازار کشورمان نخواهیم دید.

سومین پیشرانه سونت نیز موتور 1.5 لیتری چهار سیلندری است که متاسفانه به تکنولوژی MPI مجهز بوده و خریداران در بازار جهانی، می‌توانند گیربکس 6 دنده دستی یا گیربکس CVT را برای آن سفارش دهند. نسخه وارداتی به بازار ایران نیز دقیقا همین پیشرانه را به همراه گیربکس CVT در سینه‌اش دارد:

مشخصات فنی کیا سونت وارداتی
نوع موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی
حداکثر قدرت 114 اسب بخار
حداکثر گشتاور 147 نیوتن متر
مصرف ترکیبی 6.1 لیتر
حجم باک 45 لیتر

*اطلاعات فوق از سایت خودروساز گردآوری شده است.


شرایط فروش کیا سونت

آخرین اخبار شرکت کوشا خودرو، شامل شرایط فروش کیا سونت، پیش فروش کیا سونت، نحوه ثبت نام کیا سونت و همچنین جدیدترین آگهی‌های خودرو کیا به همراه قیمت محصولات کیا در بازار خودرو کشورمان را از طریق لینک‌های زیر مشاهده کنید:

قیمت روز خودرو
خرید خودرو کیا
شرایط فروش کوشا خودرو

source

توسط autokhabari.ir