انفجار هفته گذشته در نیمه شب سهشنبه، آرامش پایتخت را به هم زد و بخش قابل توجهی از ساختمان اداری شرکت ویستابست را ویران کرد. در پی این حادثه، سه طبقه از ساختمان به طور کامل فرو ریخت و دو طبقه دیگر نیز خسارات جدی دیدند. با این حال، تیم مدیریت و کارکنان شرکت با حفظ انسجام و اراده قوی، بلافاصله پس از حادثه به محل بازگشتند و صحنهای از نظم و برنامهریزی را برای تداوم فعالیتها به نمایش گذاشتند.
در میانه این شرایط بحرانی، کارخانه شرکت ویستابست در منطقه صنعتی هشتگرد بدون وقفه به فعالیت تولیدی خود ادامه داد. خطوط تولید به فعالیت خود ادامه دادند، تحویل محصولات به مشتریان بدون تأخیر انجام شد و مشتریان پاسخهای دقیق و بهموقع خود را دریافت کردند.
یکی از مسئولان بلندپایه شرکت در این باره اظهار داشت: «ما در ایام محرم از کربلا درس میگیریم و در سختترین شرایط نیز آموختیم که تنها راه، ایستادگی و پایداری است.»
با وجود حادثه و شرایط دشوار، تیم شرکت ویستابست از دل حادثه بیرون آمدند و با روحیهای بالا، همانند سربازانی که حتی در میان آوار نیز مشعل تولید را خاموش نمیگذارند، به فعالیت خود ادامه دادند.