منتشر شده در 04 مرداد 1404 ساعت 15:00


اخیراً یک رسانه کرهای با انتشار گزارشی جالب مدعی شده شرکت هیوندای موتور چند دستگاه شیائومی SU7 را به ناوگان داخلی تحقیق و توسعه خود در کره جنوبی افزوده است. این خودروها در مرکز تحقیقاتی نامیانگ هیوندای در شهر هواسئونگ و همچنین در دفتر مرکزی این شرکت در سئول توسط مهندسان کمپانی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
بررسی دقیق رقیب چینی برای کشف اسرار مهندس
به گزارش آخرین خودرو، اقدام جدید هیوندای نشاندهنده گسترش سیاست مقایسه و بررسی خودروهای الکتریکی تولید شده توسط خودروسازان خارجی، به ویژه چینیهاست. شیائومی SU7 هنوز به طور رسمی در بازار کره جنوبی عرضه نشده، اما هیوندای چندین دستگاه از این خودرو را برای تحلیل و ارزیابی داخلی وارد کرده است.
بررسی SU7 در شرایطی صورت میگیرد که توجه جهانی به برندهای نوپای خودروساز چینی رو به افزایش است. در یکی از جلسات مدیریتی اخیر، اویسون چونگ رئیس هیئت مدیره گروه هیوندای موتور، تأکید کرده این شرکت باید نه تنها با تسلا، بلکه با بازیگران در حال رشد نظیر بی وای دی و شیائومی نیز توانایی رقابت داشته باشد. وی در این جلسه گفته:
«چالشهای اجتنابناپذیری در پیش داریم و باید برای تحولات بازار خودروهای برقی آماده باشیم.»
از سرمایهگذاری سنگین تا الهام گرفتن از رابط کاربری شیائومی SU7
بر اساس گزارش رسانه Bolter، داراییهای فیزیکی هیوندای در سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۸.۹ تریلیون وون (حدود ۲۸.۱ میلیارد دلار آمریکا) بوده که در سه ماهه اول سال ۲۰۲۵ به ۴۴.۸ تریلیون وون (حدود ۳۲.۴ میلیارد دلار) افزایش یافته است. همچنین سرمایهگذاری در این داراییها در فصل اول سال جاری به ۲.۰۸ تریلیون وون (حدود ۱.۵ میلیارد دلار) رسیده که رشد ۱۲ درصدی نسبت به سال قبل را نشان میدهد.
اگرچه هیوندای جزئیات هزینه واردات خودروهای خارجی از جمله SU7 را اعلام نکرده، اما میتوان حدس زد این اقدام بخشی از برنامه گسترده تحقیق و توسعه (R&D) کمپانی است. ارزیابی دقیق سیستم عامل HyperOS شیائومی را باید از جمله اهداف اصلی هیوندای دانست، چرا که این سیستم در زمینه رابط کاربری و تجربه کاربری، با سیستم اختصاصی BlueLink Connect هیوندای مقایسه میشود. خودروساز کرهای احتمالاً از یافتههای خود در طراحی کابین و سامانههای دیجیتال محصولات بعدی خود بهره خواهد گرفت.
هیوندای موتور مبلغ ۲۴.۳ تریلیون وون (تقریباً ۱۷.۶ میلیارد دلار) را برای سرمایهگذاری در سال جاری اختصاص داده که تقریباً نیمی از آن به دپارتمان تحقیق و توسعه رسیده است. استفاده از خودروهایی مانند SU7 در این مسیر میتواند به عنوان مرجعی برای طراحی فناوریهای آینده خودروهای برقی هیوندای عمل کند.
source